Slim idee, boek voordeliger rechtstreeks!
LOT Hotel
Discount slider image

Slim idee, boek voordeliger rechtstreeks!

- U krijgt de laagste kamerprijs;
- Kosteloos annuleren tot 48 uur voor reserveringsdatum;
- Gratis kamerupgrade (indien beschikbaar);
- Verruimde check-out tot 12.00 uur.

Anne&Max 'Fresh Food Coffee Café'

Dagelijks een vers ontbijt
Wij werken met authentieke en veelal biologische producten. Zodat alles wat goed smaakt, ook goed voelt!

Op maandag t/m vrijdag serveren wij het ontbijt in City Hotel Rembrandt van 7 tot 10.30 uur en op zaterdag en zondag van 8 tot 10.30 uur.

Prijs per persoon € 16,50; vers wit en bruin brood van 'Us Bertus', zoet brood, roomboter croissant, verse jus, zoet en hartig beleg, gekookt eitje, yoghurt met granola van Bamboo Byte en vers fruit, onbeperkt koffie of thee naar keuze.

Graag vernemen wij twee dagen voorafgaand aan uw reservering of u hier gebruik van wilt maken alsmede het tijdstip.

Geniet van een goede start van de dag! 

Brood van US BERTUS
Ús Bertus is opgericht in 1933 door de heer Zwerver. Door zijn Friese achtergrond ging de bakkerij logischerwijs Friese lekkernijen verkopen. In 1994 begon Rob van der Geest bij Ús Bertus, waarna hij in 1998 de bakkerij overnam. Zijn passie was om niet alleen Friese waren te maken, maar beter gezegd: ambachtelijke producten. ‘Eerlijke’ broden maken. Broden met enkel water als broodverbeteraar en de granen die op het kaartje in de winkel staan. Ieder dag vers voor u gemaakt.

Met deze passie is Ús Bertus doorgegroeid naar dé desembakker van Leiden. Op de twee locaties in de stad verkopen de bakkers van Ús Bertus een groot aantal soorten 100% desembroden. Alle broden worden ambachtelijk gemaakt, ook de desem wordt zelf gemaakt. De broden zijn lactose vrij, bevatten geen e-nummers en geen extra toevoegingen. Eerlijk en heerlijk!  

Granola van Bamboo Byte | Kaneeldroom of Vegan Pecan
Eten moet puur en simpel zijn, daarom is de granola van Bamboo Byte 100% natuurlijk, vrij van e-nummers en kunstmatige ingrediënten. De granola is vezelrijk dankzij de volkoren haver en smakelijke noten en zaden, zonder suiker toe te voegen aan het recept omdat het van nature al zoet is door de biologische agavesiroop.